Lost

El proper 31 de gener, si la vaga de guionistes ho permet, es començarà a emetre als USA i Canadà la 4a temporada de Lost (Perdidos). És una sèrie de televisió, emesa per primer cop el 2004, que narra les aventures d'un grup de supervivents d'un accident aeri en una misteriosa illa de l'Oceà Pacífic. La sèrie combina el drama, el suspens i l'aventura. Les tres primeres temporades han tingut un èxit aclaparador arreu del món i han obtingut numerosos premis. A Espanya, TVE s'ha encarregat de destruir el producte per complet. Parades, canvis d'horaris, de dia d'emissió i una publicitat molt insuficient han fet que, ni que volguéssis, no poguessis seguir la sèrie per aquesta cadena. La solució era comprar-la en dvd o fer el pirata.
La sèrie la formen episodis d'uns 40 minuts que acostumen a combinar l'acció a l'illa amb flashbacks relatius a alguns dels personatges. Aquests flashbacks permeten anar coneixent més les seves vides a mesura que la sèrie avança. Els capítols solen contenir també una multitud d'enigmes i situacions sense una explicació aparent.
L'univers friqui creat entorn de la sèrie és impressionant i es troben enllaços, enllaços i més enllaços a la xarxa. Fins i tot una wiki només de Lost. Sense arribar a la malaltia, a mi també em va captivar la sèrie i estic esperant la 4a temporada. Ja està anunciat que només hi haurà 6 temporades i s'acabarà el 2010. Si no en sabeu res més val que les imatges us sorprenguin sense tenir-ne massa informació. Una gran sèrie que molts qualifiquen com la millor que s'ha fet mai.

7 comentari/s:

Anònim ha dit...

Ep! Una gran sèrie, impressionant diria jo. No tinc clar si és la millor que s'ha fet, perquè n'hi ha moltes i de molt bones (com Twin Peaks) però en el meu ranking crec que si que la posaria en primer lloc. Ja tinc ganes de que facin la 4 temporada per poder-la comentar al bart!

Salut!

Anònim ha dit...

Ep, que no us enganyin. Aquests ianquis es van copiar la sèrie del programa cultural "La isla de los famosos" que feien després de l'anunci de ING Direct del Matias Prats.

Anònim ha dit...

Magnífica sèrie. Bons efectes, grans personatges, intriga a cada episodi, girs sorprenents i la Kate.
La recomano a aquells que es pensen que no els hi agradarà.

Anònim ha dit...

A veure malalts de Lost, si una servidora no està al dia d'aquesta sèrie, val la pena que començi a veure la 4a temporada o ja no pillaré res?
I si volgués veure les temporades passades, quantes hores hi hauria d'invertir?

Anònim ha dit...

No comencis directament per la 4a temporada. Primer, l'episodi pilot i anar fent.
Calculadora: 42 minuts per capítol multiplicat pels 72 capítols de les 3 primeres temporades fan un total de 3.024 minuts. Això són una mica més de 50 hores. Significa que si et passes dos dies ininterrumpudament mirant Lost et posaràs al dia.

Anna E. ha dit...

Per si un dia vols variar de bar: http://multimedia.avui.cat/pdf/09/0508/090508sortim032.pdf

Xavi ha dit...

Quins malalts! De moment, em quedaré en el bar de sempre.