Californication

Una altra sèrie: Californication. Això de poder veure les sèries directament per Internet està molt bé. Vaig tastant ara l'una ara l'altra.
Californication és una sèrie de televisió d'EEUU, que combina drama i comèdia. Fou estrenada el 2007 pel canal de televisió Showtime. Hank Moody és un escriptor de Nova York traslladat a Los Angeles. Amb ell han viatjat la seva parella (Karen) i la seva filla (Becca) de 12 anys encara que no estan casats. Són a L.A. per seguir el rodatge de l'adaptació al cinema de la seva gran novel.la. Tot i ser un èxit, la pel.lícula s'ha convertit en una comèdia romàntica de la qual l'escriptor està indignat.
La sèrie se centra en l'evolució de Hank per superar la seva crisi creativa i personal. Per una banda, té molt talent però porta més de cinc anys sense escriure un sol llibre, i per l'altra, encara està enamorat de la seva ex. En Hank és feliç si pot beure, consumir una mica de droga o anar al llit amb alguna dona atractiva cada nit. La sèrie no es talla ni un pèl tractant el tema del sexe.
En Hank Moody és el David Duchovny, o sigui, en Mulder d'X-files. Quin pàjaru! Un degenerat que, tanmateix, cau bé. Un personatge molt interessant.
Els capítols són curtets, d'una mitja hora escassa, i baixen molt bé. M'he fet autèntics farts de riure amb alguns moments de la sèrie. Els primers capítols són molt divertits. No sé com evolucionaran.