Mitja Marató de Granollers 2010

Per quart any consecutiu participo en la Mitja Marató de Granollers, la mitja marató més important del país. Sol i bona temperatura, organització impecable, gran ambient als carrers. El recorregut és agradable: 10 km de suau pujada fins a la Garriga i la segona part gairebé sempre pla i avall de tornada a Granollers. Més de 6000 inscrits. Les inscripcions es van tancar més de dos mesos enrere.
Les estrelles del 2010 han estat els kenyans Robert Kipkoech i Alex Kirui. També corria Chema Martínez, tercer en el moment que me l'he creuat (també a meta). La Mitja de Granollers sempre es caracteritza per portar grans estrelles de l'atletisme. En els últims anys hem corregut al costat de Gebrselassie, Baldini, Wanjiru, Marta Domínguez... Segons el previst, Robert Kipkoech s'ha imposat amb un temps de 1:02:02.
Personalment no puc estar més satisfet: 1:30:23 He igualat la meva millor marca en mitja marató i m'he trobat molt bé durant tota la cursa. He arribat amb 45 minuts al km 10 i, a la segona part, he apretat l'accelerador. Com a corredor aficionat que sóc, no ho puc fer gaire millor. Per baixar d'1:30 cal una planificació i uns hàbits rigorosos. Em sembla que no estic disposat a seguir-ho.

1 comentari/s:

Miguel Angel ha dit...

Hola

En nuestro blog http://fotologion.blogspot.com/ hemos publicado algunas fotos de la Mitja Marato.
Saludos cordiales

Miguel Angel