Person of interest

Una de les sèries més esperades d'aquesta temporada. Es va estrenar a l'estat espanyol el 6 de octubre. Person of interest porta la signatura de JJ Abrams i Jonathan Nolan i té com a actors principals el gran Michael Emerson i James Caviezel. 
Gent anònima és investigada perquè pot estar involucrada en algun crim en un futur immediat. No investiga ni la policia, ni l'FBI, ni cap tipus d'equip especial sortit d'un organisme oficial. La persona encarregada d'aquesta vigilància és un tal Finch, a qui el govern li va encarregar la construcció d'una impressionant màquina que vigila, identifica i classifica tota la població en base al seu número de la seguretat social. I com classifica? Com a persones d'interès i persones de no-interès. La màquina té càmeres i micròfons per tot el món: carrers, parcs, cases... i busca persones involucrades en crims, com a víctimes, testimonis o autors. Caviziel és Reeves, exagent de la CIA que tothom dóna per mort. Reeves haurà d'evitar aquests crims.
Un argument una mica enravessat però la parella formada entre Ben Linus i el Cristu de La Pasión de Cristo pot donar molt joc i fer d'aquesta sèrie una sèrie d'interès. De moment, els primers capítols són entretinguts.
La idea no es nova del tot, però la forma en què se presenta resulta innovadora, amb capacitat per obrir el debat sobre la creixent vigilància tecnològica que ens envolta.