Incendis

Incendis al Teatre Romea, un clàssic contemporani obra del canadenc d'origen libanès Wajdi Mouawad. El duel actoral el lliuren Julio Manrique i Clara Segura interpretant dos germans que furguen el passat de la seva mare morta. Un text potentíssim. Dirigida per Oriol Broggi.
El nivell d'interpretació és de primer nivell, especialment, el duet protagonista. Manrique i Segura fa temps que són a la llista d'excel.lents actors i actrius catalans. Primeres espases.
Incendis ve a ser una tragèdia grega situada en una guerra d'un país indeterminat a l'Orient Mitjà. Amb una narració molt cinematogràfica i amb el públic voltant l'escena pels quatre costats.
No sé si és la millor obra de teatre que hagi vist mai. Podria ser. Les més de 3 de funció se'm van fer curtes.  L'ovació final va ser de pell de gallina. Tothom dret durant minuts. Al Romea fins el 22 d'abril. No queden entrades i desconec si sortirà de gira. Si no l'heu vista ho sento per vosaltres.

Hi ha veritats que només poden ser revelades amb la condició de ser descobertes. Heu obert el sobre. Heu trencat el silenci.