Homes d'honor

Se sabrà tot va ser el debut de Xavier Bosch en el thriller literari. I amb molt d'èxit: va guanyar el Premi Sant Jordi 2009. Homes d'honor és la reafirmació. La història es torna a centrar en el periodisme però, en aquest cas, en el món de la televisió. I amb Dani Santana al centre, el mateix protagonista de Se sabrà tot.
Santana ha deixat el diari Crònica i ara presenta un programa de reportatges i entrevistes a TV10. L'equip de Punt de vista treballa en diversos temes, cada un més polèmic que l'anterior. Protagonista i escriptor, Santana i Bosch, segueixen uns vides sospitosament paral.leles.
Santana entrevista Tuzza Talese, una italiana que ha escrit un llibre que deixa al descobert com funciona la màfia i resta condemnada a viure permanentment sota amenaça de mort (Saviano?). Històries sobre l'incendi del Liceu, sobre el pare de l'alcalde de Barcelona... Periodisme d'investigació, poder, intriga, corrupció. Una novel.la entretinguda, ideal per a les nits d'estiu.

El Santana sabia que se la jugava. L'Anaïs Motta, que com a bona directora de la tele aguantava el tipus davant de l'alcalde Negrier i de qui calgués, encara no sabia que, a més a més de l'incendi del Liceu, a la nissaga Negrier se'ls podien acostar núvols de tempesta. De moment, amb quatre puntes per embastar va considerar que encara no calia avisar-la.