Concurs de Castells 2012

Dissabte 6 i diumenge 7 d'octubre es va celebrar la 24a edició del Concurs de Castells. La Tarraco Arena Plaça ha acollit 32 colles, aproximadament, la meitat de les colles inscrites a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. El concurs s'ha ampliat per primera vegada a dos dies i ha estat tot un èxit. Ja es parla d'ampliar-lo encara més.
El 2010 ja era a les grades com a públic, molt més descansat que a l'arena amb les colles però menys intens i menys emocionant. Dissabte, uns 10 berguedans vam posar un granet molt petit de sorra a la gran gesta dels Moixiganguers d'Igualada. La millor actuació de la seva història descarregant el 4 de 8, el 9 de 7 i el 2 de 7. L'eufòria va ser extraordinària. I nosaltres allà al mig. Diumenge, érem 95 berguedans a les pinyes dels Saballuts. Un altre tros d'actuació: descarreguen el 3 de 8, el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre. I una altra explosió d'alegria. Haver pogut compartir aquests moments de felicitat va ser un regal. Desitjo viure'n molts més amb la meva colla.
Felicitats a Moixiganguers i Saballuts i a totes les colles. L'espectacle que vau oferir a Tarragona va ser fantàstic els dos dies.