Una història d'amor

Probablement els més veterans d'Internet segur que heu rebut aquesta història via correu-e d'aquell parent o conegut que no para d'enviar-nos powerpoints i vídeos­ sobre el poder de l'amor. El cas és que aquests dies he recordat i reviscut una història emocionant de superació gràcies a David Llorens. En la seva secció del Tu diràs, a RAC1, del dimecres 2 de gener va parlar en uns 10 minuts memorables sobre el ‘Team Hoyt’, on va oblidar el seu sarcasme i sentit de l'humor habituals per parlar seriosament. I el divendres 4 de gener hi havia l'escrit a la contraportada de El Mundo Deportivo.
És la història d'un pare, Dick, que participa en triatlons i altres curses acompanyant el seu fill Rick, nascut el 1962 amb paràlisi cerebral. Pare i fill de Massachusetts han completat 216 triatlons, 6 Ironman, 65 maratons (25 vegades la de Boston, una de les més cèlebres), 81 mitges maratons, etc. La seva millor marca en Marató és 2:40:47. Una marca impressionant! Ja fa uns quants anys que fan quilòmetres però amb la globalització de la informació la seva llegenda ha crescut meteòricament.
Si avui és un dia d'aquells que necessiteu una dosi extra de motivació i relativitzar els problemes, dediqueu uns minuts a veure el vídeo. El primer cop que el vaig veure se'm va fer un nus a l'estómac. Gràcies a qui me'l va fer descobrir.




5 comentari/s:

Anònim ha dit...

Doncs avui és un dia d'aquells...moltes gràcies.
Maria

http://blocs.mesvilaweb.cat/elmeupais

Anònim ha dit...

gràcies!

Anònim ha dit...

Quina història...emocionant!

Per cert, FELICITATS!

MARTA ha dit...

En això també coincideixo.. és realment emocionant. Si això no és amor..

Xavi ha dit...

Arriba el 2010 i aquesta història es converteix en l'anunci de la Marató. Molt adequat. Boníssim, l'espot. Com cada any. http://www.youtube.com/watch?v=96mgd_KzN-s