Cronoescalada Berga-Queralt

He esperat a l'últim moment però finalment m'he decidit a agafar la bici i arriscar-me a quedar moll com un ànec. La cronoescalada Berga-Queralt, organitzada pel Triatló Berga, començava a les 4 de la tarda. Es tractava de fer els més de 6 quilòmetres que unien el Passeig de la Indústria de Berga amb el Santuari de Queralt.
Amb separacions d'un minut anaven donant la sortida als corredors. Poc abans de sortir jo, s'ha agafat a ploure definitivament i ja no ha parat. No portava ni 5 minuts de cursa i, després de la Cabana, ja m'ha doblat un corredor. "Malament!" he pensat. Les rampes des de baix a la depuradora, Cal Nen i Sant Marc són duríssimes. Quan surts a l'Hostal del Guiu, hi ha una breu (molt breu) recta per respirar però de seguida et trobes amb la pujada de la Font Negra. Passes per la "recta dels cèrvols" i el pendent s'estabilitza. Sempre amunt. El tros final et torna a destrossar amb unes rampes molt pronunciades abans de la capella de Sant Antoni. Les rectes finals no són tan picades però ja no et queden gaires ganes d'esprintar. Amb un temps de 26 minuts i 4 segons he quedat dels del mig. Molt satisfet.

3 comentari/s:

Anònim ha dit...

Felicitats Noi!!! espero que no t'hagis refredat per la Patum que s'acosta...
apalin, endavant les atxes!!

Xavi ha dit...

Si entre la pluja de la cronoescalada i la dels 4 fuets no m'he constipat ho podré considerar un miracle de Sant Ceferino.

SANTI PONS ha dit...

Ets un Crack!a la proxima edicio has de fer 25min eh!jejeje... una abracada!