Canvi de look

Amb això de l'estiu i la calor m'ha vingut de gust canviar una mica la imatge del bloc. Perruqueria, manicura, neteja de cutis i canvi total del look d'aquest lloc.
A btemplates hi ha gran varietat de plantilles per triar i remenar. Si ets un crack remenant el codi es poden fer meravelles. Jo ja estic content de no haver-ho eliminat tot. Coses que apareixen i no les vols, altres que desapareixen i no saps perquè.
A veure si mica en mica ho vaig polint i posant-ho tot més arregladet.

8 comentari/s:

Anna E. ha dit...

Xavi! Em pensava que m'havia equivocat de blog! Ep, m'agrada! En constant ebullició! Bo!

maria ha dit...

Molt més bonic i polit, ben fet!

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'agradava més l'altre. Aquell color blavós li donava un aire juvenil i cofoi!
Ara, el jefe ets tu i de cada blog, mana qui mana!!

Anna E. ha dit...

Ui! Quan jo vaig deixar el meu comentari...l'Aixiitot encara no era així, tot i això, l'evolució és senyals de vida i creixement. No sé on la daràs, la versió fons de flors o fons rosa pastel també la provaràs? jiji! Diria que amb 24hores has canviat cada cop que has encés l'ordinador...Bé! Xavi, bé!

Anònim ha dit...

Enhorabona, Xavi. abans m'agradava, però ara, també. perquè, més enllà dels colors i les formes, que també en aquest cas, hi ha el fons, el contingut, que és el que el fa únic i mereixedor de recomanar-lo. Verd com el parc del Lledó, com el fulard, com l'esperança, com el color de l'islamisme... m'agrada. Endavant les atxes, company!

Anònim ha dit...

Trobo més encertada aquesta imatge que l'anterior. Mira què et dic que si em fés el meu propi blog, crec que agafaria aquest disseny!

Xavi ha dit...

Em sembla que l'aixiitot es quedarà un temps tal i com és ara. Això de fer un canvi de look és molt cansat. Jo li vaig dir que me'ls tallés només una mica de les puntes i se li van escapar les tisores.
El Marcel i la bella i la bèstia ja ho diuen: la bellesa és a l'interior.

Anònim ha dit...

Collons, jo ho dic perquè vist el meu panorama... hosti, que m'he de vendre, tu! ;)