Per què és diferent

Entre els esportistes aficionats, entre els quals m' incloc, hi ha reptes i Grans Reptes. Una cursa de 5 km, una de 10, una Mitja Marató o fins i tot una Marató o Triatló. Són reptes més o menys complicats depenent del nivell de cadascú. Però tenen en comú que, entrenant més o menys setmanes i amb una preparació adequada, pots garantir un percentatge d'èxit molt alt.
La Núria-Queralt és un Gran Repte i ho és cada vegada que la fas. Una marxa especial. Crec que mai ningú no està prou preparat per assegurar que l'acabarà. La incertesa és enorme. Per això cada any hi ha tanta gent que s'aboca a l'aventura de fer 92 km (o 94 aquest any) en menys de 24 hores. Amb més de 8.000 m de desnivell acumulat. Per això ja se'n fa la 18a edició. Per això hi ha més de 600 inscrits a dos dies de la marxa. Per això és diferent.
Poden passar tantes coses en tants hores i quilòmetres, hi ha tantes pedres en el camí... Esperem que les cames i el cap aguantin. I que tinguem sort.

2 comentari/s:

Anònim ha dit...

I que així sigui!

Anònim ha dit...

Espero que tots aquells que hi participeu, us vagi molt bé. Això sí que són herois i mereixeu tot el meu respecte. Només de pensar-hi...! bfff!! Prefereixo el Núria-Queralt! Això sí que et tomba!