Cavalls del vent

Els Cavalls del Vent és la travessa que dòna la volta al Cadí-Moixeró, passant per vuit refugis del Parc Natural. És un recorregut molt interesant i variat: hi ha trams d'alta muntanya (com la Tossa d'Alp) i molts trams de bosc i corriols.
Oficialment, la travessa es desenvolupa en unes alçades d’entre els 910 metres fins els 2.510. el desnivell total positiu és d’uns 5.200 metres, i el recorregut d’uns 97 km.
La nostra expedició ha completat la travessa amb 32 hores, entre el 7 i el 8 d'agost. Hem començat i acabat a Rebost i fet nit al Lluís Estasen, als peus del Pedraforca. El récord absolut el té el campió del món Kilian Jornet amb un temps de 9 hores i 48 minuts.
Tant a prop de casa i molts llocs no els havia vist mai. La teníem pendent i per fi ha caigut. Una molt bona experiència.

3 comentari/s:

Anònim ha dit...

32 hores caminant....

Tela marinera....

Xavi ha dit...

Com que amb tantes hores teníem temps per a tot vam fer uns numbrus. Vam trigar 32 hores a arribar al mateix refugi d'on vam sortir i fer els 97 km. D'aquestes 32, unes 8 hiores van ser per dormir (o intentar-ho), 3 van ser per dutxa, sopar, estiraments i sobretaula i 1 va ser per esmorzar i endreçar. Per tant ens en queden 20 de marxa. Calculant els temps de parada als refugis i per alimentar-nos, vam caminar 16 hores efectives. I entre tots vam fer més de 500.000 passes.

Lleïr Soler ha dit...

Quina enveja. Tantes curses i llavors trobes a faltar fer rutes així on pots gaudir al 100% del què t'envolta.
Jo encara la tinc pendent però segur que tard o d'hora també caurà.

Records