Cursa popular de Bagà

Avui 2 d'agost, dissabte de Festa Major, s'ha disputat la XVII Cursa Popular de Bagà amb un recorregut de 8,6 km tots sobre asfalt. La prova ha estat organitzada pels Amics de l'Atletisme de Bagà i ha comptat amb uns 130 participants.
Ha estat una prova familiar tant en la competició com en l'organització. Hi havia diverses categories i uns quants joves atletes corrent. En molts casos corrien dues generacions de la mateixa família. L'organització és d'aquelles d'abans: sense pàgina web, sense xip, el perfil de la prova està dibuixat a mà, la caixa on guarden les agulles imperdibles per penjar els dorsals té anys d'història... un ambient molt autèntic i acollidor.
Personalment, he fet una marca de 37 minuts 5 segons. Feia molt temps que no corria per asfalt i n'estic ben satisfet. El recorregut és d'anar i tornar. En el quilòmetre 4 o 5 hi ha una forta pujada i la tornada cap a Bagà, per la carretera de Gisclareny, es fa tot cara avall. No sé qui ha guanyat, ni quin temps ha fet, ni quin he quedat jo. a la classificació. Però m'és igual. En fi, feia massa que nom em penjava el dorsal i ja ho trobava a faltar.