Love

Love és un disc recopilatori de The Beatles, publicat el novembre de 2006. Conté mescles i compilacions fetes pel Cirque du Soleil per la banda sonora d'un xou del mateix nom. Va ser produït per Sir George Martin i el seu fill Giles.
Quan fa massa que tinc els Beatles oblidats trobo a faltar la dosi. I quan els escolto, poques vegades agafo el blau o el vermell o el sergent Pebre. Ha arribat un moment que, de tantes vegades que m'he empapat de la seva música, ja només escolto versions de tot tipus o noves mescles. Entre altres, les versions de la Rita Lee són molt recomanables així com la banda sonora de I am Sam.
Love és un disc diferent i ple de detalls. És Beatles però escoltat d'una altra manera. I m'agrada. Veure l'espectacle del Cirque du Soleil ha de ser un autèntic plaer. No sé si alguna vegada arribarà a Barcelona. El disc comença amb Because. Diuen que és el Clar de Lluna de Beethoven amb els acords invertits. Qui sap.


2 comentari/s:

Anònim ha dit...

La banda sonora de "I am Sam" està molt ben trobada, tens raó. I la pel·lícula també ho és, de ben trobada. És clar que las magistral interpretació del gran Seann Penn també hi fa molt. M'apunto el títol del disc. Fa bona pinta.

Clardelluna ha dit...

Doncs sí, ja ho veus... al final he acabat caient, a veure què n'és de tot plegat...