Gravació d'Objectiu Pastorets

Ja s'han començat a gravar els programes d'Objectiu Pastorets. Ben aviat els podrem veure a TV3. Dels centenars d'actors que es van presentar al càsting en van quedar 60 i, d'aquests 60, els 17 finalistes, entre ells un representant dels Pastorets de Berga. A cada programa en van eliminant 3 fins a arribar als 8 que tindran els papers protagonistes dels Pastorets escrits per Bru de Sala i que es podran veure a la televisió pels volts de Nadal.
De moment, Objectiu Pastorets ja té el mèrit d'haver estat un espai de trobada per aprendre i compartir experiències. Presentat per Roger de Gràcia, dirigit per Abel Folk, Coco Comín treballant les coreografies i una música encertadíssima de Joan Vives. Els professionals que hi treballen són d'una gran talla i segur que qui ha participat en els càstings n'haurà tret molt profit.
Anar de públic a un programa de la televisió (al carrer de la TV3) és una experiència que val la pena. De tant en tant. A la gravació, tot era gent d'aquest mundillu i es respirava un ambient sa. 4 hores assegut en una cadira, repeticions i més repeticions, "és bona" i tot plegat per uns 50 minuts que durarà cada programa. No sé quin serà el resultat final. La veritat és que em fa una mica de por un cop viscut l'enregistrament. Espero que Objectiu Pastorets contribueixi a donar una imatge digne del què són els Pastorets. Ja es veurà.
A Ràdio Berga, en van parlar: