Perdidos a Cuatro

Diumenge 26 d'abril a les 15.30 h comença l'any Perdidos a Cuatro. Per aquest primer dia, 6 episodis de cop, amb el mític episodi pilot. Durant 12 mesos es podran veure totes les temporades senceres. Les tres primeres es veuran els diumenges a la tarda i, a partir de la 4a, allò que se'n diu prime time. A més, la 6a i última temporada s'oferirà al mateix temps que als Estats Units. I el capítol final del final de tot de la sèrie - el 2010 - el faran al mateix temps a tot el món!
Lost explica l'aventura dels supervivents del vol Oceanic Airlines 815, que s'estavella en una illa del Pacífic durant el trajecte Sidney-Los Angeles. El que, en principi, semblava un paratge desert comença a ser l'escenari de fets inexplicables. Però tot passa per alguna raó.
Perdidos ja es va emetre temps enrere a TVE però ho van fer tan malament com van poder. Estic segur que Cuatro sabrà treure el màxim rendiment de la sèrie més apassionant de la història. Si encara sou de la part del món que no ha vist Perdidos, no deixeu passar aquesta oportunitat.

1 comentari/s:

Anna E. ha dit...

Xavi, la gran oportunitat:
http://www.cuatro.com/perdidos/concurso-viaje-hawai