Non solum

Manresa. Diumenge 15 de novembre a la tarda. Teatre Kursaal. Ple com un ou. Sergi López sol dalt l'escenari.
Sergi López és l'actor català més internacional. I el més complet. Després de temps triomfant a França, sobretot i primerament, i arreu del món després, el de Vilanova i la Geltrú encara té temps de fer bolos per la geografia del seu país.
Non solum és un monòleg escrit i concebut a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó. Un autèntic ball de personatges amb un fil argumental aparentment sense sentit. Un espectacle enginyós i delirant. L'obra es va presentar al Festival Temporada Alta de Girona al 2005 i des d'aleshores ha fet diverses actuacions a Catalunya i França.
La primera part de l'obra és magistral. L'exemple de com un actor pot omplir ell solet un escenari immens. La resta de l'espectacle és també d'un altíssim nivell però jo he al.lucinat amb l'originalitat i desplegament artístic del principi. Hi he trobat coses que m'han recordat els grans còmics del país (Tricicle, Capri, Rubianes, Teatre de Guerrilla...) En fi, he rigut molt i he aplaudit amb ganes les gairebé dues hores d'immens treball de l'actor. En sap molt!

2 comentari/s:

Joan ha dit...

Tots som iguals!!
Tots som iguals!!
( pero uns som mes iguals que altres!!)

Xavi ha dit...

Deixim que li digui que la seva conducta resulta més que sospitosa.