X Cursa de Sant Silvestre

Trobo que córrer és una bona manera d'acabar l'any. A Berga ja fa 10 anys que ho fem amb la tradicional Cursa de Sant Silvestre. L'última tarda de l'any, just abans d'anar a sopar. Enguany, temperatura agradable i una mica de plujeta al final.
Per fi m'he tornat a penjar el dorsal. Han passat més de 2 mesos. La cursa és organitzada pel Club Atlètic Berga i compta amb una nombrosa participació. Han dit que érem 400? L'ambient és distès i són pocs els que van a competir. És fàcil veure-hi gent ordinària i vulgar vestida amb complements del panxut de la barba. Altres amb molt més bon gust en el vestir corren disfressats de xais. Són només 5 km totalment urbans amb sortida i arriba al Passeig de la Indústria. Els 5 km són una distància assequible per tothom qui faci uns mínims d'esport. Em sembla que hem fet un temps de 23 minuts.
Vinga, una dutxa i cap a sopar amb aquella colla tan maca. M'autoconvenço que tots els excessos que vinguin aquesta nit no seran tan greus: jo ja he corregut a la tarda.