Arròs covat

Arròs covat és una sèrie d'animacio per adults creada per Juanjo Saez i produïda per Escándalo Films i Televisio de Catalunya.
Arròs covat explica la vida d’un noi (home?) que, amb trenta anys, veu que la seva vida no és tal i com voldria. Feina, rutina, relacions familiars i de parella són els ingredients bàsics dels primers capítols. El Xavi és reflexiu i intel·ligent, però un absolut incompetent sentimental. Fins i tot us podeu fer amics del Xavi Masdéu al Facebook. O potser ja no perquè ja en té 5.000. Però sí que us podeu agregar a la fanpage d'Arròs covat.
És una molt bona sèrie d'animació. Molt ben feta i molt divertida. Els capítols baixen bé. Són curtets (10-12 minuts) i és fàcil mirar-ne uns quants d'una tacada. No sé a quina tele els fan. Cada dia segueixo menys la tele. Miro el que vull i quan vull.
El primer capítol:

2 comentari/s:

Cel ha dit...

A mi m'agrada aquesta sèrie, la trobo diferent i original, abans no s'havia fet un tipus de producte així. I pel que vaig veient, no sóc l'únic a qui li agrada; al Facebook, efectivament, hi ha molts fans d'aquesta sèrie!

Joan ha dit...

Ultrabó!!!
Soc superfan!!!

PD. Recomano "El arte" un dels seus llibres.