Lost. L'inici del final

Comença la sisena i última temporada de la que podria ser la millor sèrie de la història. Avui 2 de febrer, el primer capítol l'emetrà la cadena ABC als Estats Units; demà, a Digital+ en versió original i subitulat (i passant per caixa); i el dimarts 9 de febrer, a Cuatro. La cadena espanyola ha preparat un desplegament espectacular al voltant d'aquesta sèrie de culte.
Per si encara hi ha algun despistat, la història de Lost se centra en les vides d'un grup de supervivents d'un accident aeri, que van a parar a una illa aparentment deserta del sud de l'Oceà Pacífic, plena de misteris i anomalies. L'última temporada són 16 capítols en els quals s'han de resoldre les incògnites generades en les cinc primeres edicions.
Les tres primeres temporades són l'entreteniment més gran que hagi vist mai a la televisió. Em van atrapar per complet. L'episodi pilot i el capítol final de la tercera temporada, per exemple, ja estan considerats com uns dels millors de la història. Per a mi, la quarta i la cinquena temporada baixen una mica el nivell i el guió es torna més enrabessat encara. Espero que la sisena temporada de Lost no em decepcioni i em torni a fer vibrar des del sofà estant.

4 8 15 16 23 42

4 comentari/s:

Anna E. ha dit...

S'està posant molt difícil mirar la TV, llegir el diari, voltar per internet...sense que, els pobres que passem a mig fer de Lost, no acabem veient alguna cosa que ens estimàvem més no saber.

Cel ha dit...

Ei, Xavi!

Mira què he trobat per internet, potser ja ho coneixies: la Wikipedia de LOST!! El que faltava!

Tu AnnaE no miris! XD

Cel ha dit...

Perdó, l'enllaç!

http://es.lostpedia.wikia.com/wiki/Portada

Xavi ha dit...

Lostpedia - Seremos tu constante...
Quins malalts! A mi m'agrada però hi ha gent que està fatal.
Fent un vistassu al puestu aquet, me n'he adonat que Lost s'acaba definitivament el dia després que guanyem la Champions al Bernabéu. Això de la Champions ho sé perquè el Desmond m'ha explicat que ell ja ho ha viscut.