Novetats a Spotify

Quan penso que no fa tants anys em passava hores i hores per fer un variat de cançons en un cassette de 60 o de 90... Quan es van poder gravar CDs ja semblava la bomba. Fa gairebé un any que tinc l'Spotify i això ja és la revolució. Pots escoltar de manera instantànea sense temps de descàrrega tota la música que busques. Gairebé ho trobes tot, pots barrejar cançons i artistes al teu gust... I de manera legal gràcies als acords de l'empresa amb les grans discogràfiques.
L'empresa sueca Spotify va néixer a finals de 2008 i no ha parat de créixer des d'aleshores. Compta amb 5 milions d'usuaris a Europa. La setmana passada van llançar la nova versió d'Spotify. Una nova petita revolució. En destaca que han integrat Facebook i Spotify de manera que pots fer públic les teves llistes de reproducció, artistes i cançons preferides entre les teves amistats. I pots veure què escolten els altres. Fantàstic.
Per cert, aquesta nova versió l'aniran instal.lant mica en mica a tots els comptes d'usuari però si us frisseu no us costarà gaire baixar-vos l'actualització.
Fa uns anys, compartíem música gravant-nos les nostres barreges en cassettes. Trigàvem hores i dies. Ara ho tenim a cop de clic.