Jesucrist era marica

Vaig fer la meva gràcia passejant-me per diverses llibreries dient el títol del llibre que buscava. Em vaig guanyar alguna cara comprometadora de qui sentia el nom del llibre. Sort que aviat el vaig trobar en un prestatge, sense haver de demanar res més. Agafar-lo, pagar i marxar.
La culpa de tot això és d'en Jair Domínguez (@vedellconsagrat al Twitter), l'autor de Jesucrist era marica i altres contes, el llibre més freak que he llegit. El Jair el sento a La Segona Hora de RAC1, guioneja (Crakòvia, Polònia, Buenafuente...) i és un immens provocador. El títol té ben poc a veure amb el contingut però sobre una portada amb rosa predominant, hi queda molt bé. Són històries rares, sense connexió, sense buscar el detall, sense estalviar les atrocitats. Humor molt negre. Se'm fa força difícil descriure què hi podeu trobar. Qui ho vulgui saber que el llegeixi. És molt curt. No hi ha dibuixos.
L'edició de Jesucrist era marica no està a l'alçada i hi ha massa faltes d'ortografía que fan força mal d'hulls. Val 12 eurus. Si voleu us el deixo o us el podeu descarregar per Internet i anar-lo fullejant a Cal Felip V mentre descarregueu.

El John Lennon, per la seva banda, era feliç compartint moments de deliciosa calma amb la pollosa de la seva dona, o sigui que no tenia ni idea del frenètic caos que acostuma a acompanyar la vida de músic. En Lennon tenia idees totalment oposades a les dels altres Beatles, que només volien comprar-se màquines del temps i anar de putes tot el dia.

2 comentari/s:

Autor ha dit...

doncs sí que m'interessa llegir el llibre de contes, però si està ple de faltes no pagaré 12 eurus per una edició en pdf impresa. Aquest matí ja he encarregar el Hawaii Meteors. Me'l podries enviar o dir-me on el puc descarregar? Gràcies!

Xavi ha dit...

Això de descarregar-se coses per l'Internet és il.legal i pots acabar al a presó compartint cel.la amb un tio de 2 metros amb samarreta imperi.
On te l'envio? Et costaran més les despeses d'enviament que el que val el llibre, no?