Deixeu-me un tenor

El col·lectiu manresà La Bodega Teatre va presentar, el dissabte 4 i diumenge 5 de setembre al Teatre Kursaal de Manresa, la comèdia d'embolics Deixeu-me un tenor.
Lend me a Tenor, de Ken Ludwig, es va estrenar originàriament al Globe Theatre del West End el 1986, i va estar 10 mesos en cartell. A Broadway hi va arribar el 1989.
L'acció transcorre el 1934 a la Gran Opera de Cleveland, on s'està produint 'Otello' de Verdi, amb l'estrella Tito Merelli (Albert Gràcia), 'Il Stupendo', com a protagonista. El tenor, però, arriba tard a la cita i acompanyat, inesperadament, de la seva dona, Maria (Àngels Sánchez). Per diversos contratemps, Merelli acaba consumint una doble dosi de tranquil·litzants, que li fan perdre el coneixement. A partir d'aquí, la troca es va embolicant desembocant en situacions delirants.
Em va agradar especialment el trio principal masculí: Miquel Górriz, Jordi Figueras i Albert Gràcia. I, en conjunt, és una obra per passar 2 hores i mitja molt agradables. Si finalment surt de gira per Catalunya, espero que tingui bona acollida.