Estrena de Mentiders

Dissabte 2 d’octubre de 2010, la platea del Teatre Municipal de Berga era plena. Més de 400 persones van gaudir de l’estrena de Mentiders, per part de l’Agrupació Teatral la Farsa. Moltes grans companyies del país no aconsegueixen aplegar tanta gent al teatre a Berga. Sota la direcció de Jordi Torrabadella, vuit actors de l’entitat van donar vida als personatges d’aquesta peça de l'escocès Anthony Neilson, membre actiu de l'interessant moviment In-yer-face theatre. Una comèdia sense complexos, enginyosa i molt divertida. Una obra que s'escapa de l'estil clàssic de La Farsa. De fet, en els darrers anys l'entitat ha viscut una clara evolució teatral.
L'obra va ser un èxit absolut. Diguem-ho ben alt. Mentiders va complaure a actors i públic. La Farsa va fer un (dur) treball magnífic. És una llàstima per aquells qui s'ho van perdre. Potser hi haurà una nova oportunitat després dels Pastorets, ja l'any vinent. El divendres de Patum ja podrien fer això i no aquelles obres que porten. Només és un exemple dels comentaris anònims a la sortida.
I la cosa no acaba aquí. El dissabte 16 d'octubre, a les 10 de la nit al Teatre Municipal de Berga, La Farsa presenta Revisió anual (Mai no és tard), de Montserrat Cornet. Sota la direcció de Montserrat Minoves. I ja entrerem de ple en temps de Pastorets. Que el teatre no s'aturi.