Quimi Portet a La General

Aquest 2010 ha estat el de la gran aposta de La General per la música en directe. Sempre hi ha hagut concerts a La General però potser no amb tanta continuïtat. Fent una repassada ràpida: Mishima, Els Amics de les Arts (dues vegades), Gossos, La Pegatina, Talco, Maria Coma, Ivette Nadal, Xana, The No Surrender Band, Elliot Murphy i molts grups locals i altres que em deixo.
Dissabte 4 de desembre La General i la Sobregaia Companyia van portar Quimi Portet a Berga, l'artista menys 2.0 de tots els que es fan i es desfan. Tal i com descriu al seu web o Micro "puestu" web informatiu orientat a la plebs abjecta i definitivament adotzenada: "NO TENIM NI FACEBOOK NI MYSPACE, NI TWEETER"
En Quimi Portet, un més que acceptable intèrpret de música moderadament modern, ofereix un espectacle ple de bones cançons tant musical com lletrísticament i amb una banda impecablement conjuntada. Gran Jordi Busquets. En Quimi interactua constantment amb el públic amb frases surrealistes i enginyoses i fa unes bromes que fan riure de valent als que les sentien i les podien entendre (gràcies, tècnic de so).
Per molts anys poguem tenir música en directe. Fa molt temps que no compro un CD però vaig cada vegada a més concerts. Aquest és el nou perfil dels consumidors musicals, no?