Nit de reis

Barcelona. Parc de l'Estació del Nord. Un dijous a les 7 de la tarda. Parking Shakespeare representa "Nit de reis", la nova proposta del col·lectiu teatral que comanda el manresà Pep García-Pascual. Fa 5 anys que la companyia escenifica versions de Shakespeare amb un èxit creixent. No es paga entrada, ni es reserva plaça. Tampoc no passen el barretet: posen una galleda al centre al final de la funció i els espectadors hi posen el que creuen convenient. Una companyia que m'encanta des que els vaig descobrir a la Fira de Teatre de Tàrrega el 2011.
Viola es disfressa d’home, passa a dir-se Cesari i entra al servei del Duc d’Orsino, de qui s’enamora perdudament; però el Duc d’Orsino (que no es fixa en Cesari perquè és un home) està enamorat perdudament d’Olívia. I, així, una quinzena de personatges i actors.
Les representacions van començar el 15 de juliol i s'allarguen fins el 4 d'agost. Cada dia a les 7 menys els dimecres. Val molt la pena. Els actors a tocar dels espectadors. Teatre a un pam de la cara.