Cursa de Sant Amand

I una altra al sac. Els 22 quilòmetres i 700 metres de la cursa de Sant Amand. La primera meitat de la cursa va cara amunt i la segona, cara avall, fins a acumular 2.740 metres de desnivell. 2 hores i 33 minuts corrent per la muntanya. Una de les característiques que destaquen de la cursa és que pràcticament en la seva totalitat transcorre per corriols. Només quan és imprescindible, el recorregut passa per pista forestal o asfalt (inici i final). L'arribada és a la preciosa plaça del monestir de Ripoll.
Pel què fa a la competició estic molt satisfet. El 63 de 217 homes arribats. I podent arribar rient i amb els braços alçats. Quan creuo la línia d'arribada procuro estar content per tot l'esforç realitzat i exterioritzar-ho.
L'enorme diferència entre l'última cursa que vaig fer i la d'avui és el públic. A Bera, els ànims dels espectadors et feien volar. A Ripoll no hi havia espectadors. Que trist. I passarà el mateix la setmana vinent a Berga.
L'11 de maig és el gran dia de les curses de muntanya al Berguedà. S'hi celebra la Marató de Muntanya, primera prova de la Copa del Món. Paral.lelament també s'organitza la malanomenada "curta" o "mitja", que no és ni curta ni és Mitja Marató. Doncs la meva propera estació és la cursa de 24 km de la setmana vinent. La Cursa de Sant Amand ha estat un bon entrenament.