Presentació d'onsortir.cat

Avui és el dia. Després de mesos de feina de cinc joves berguedans, el projecte onsortir.cat veu la llum.

Un portal del turisme, l'oci i la cultura del nostre país. Amb il·lusió, es posa a la xarxa esperant que esdevingui una eina útil per a tothom qui li agrada viure la nostra terra dia a dia, poble a poble. La presentació serà a les 19:30 al restaurant Terra Dolça de Sant Cugat del Vallès. Per què a Sant Cugat? Doncs perquè és una presentació a nivell nacional i el Terra Dolça és un dels establiments que ha participat en la fase de proves del projecte.

No cal dir que hi esteu convidats. A la presentació i a donar un tomb per onsortir. Oh benvinguts, passeu, passeu. Els primers dies pot ser que encara sorgeixin alguns errors però s'aniran solucionant i millorant. No serà per falta d'idees. Podeu anar seguint l'evolució dels projectes al bloc de La Maixerina, l'empresa responsable de tota aquesta moguda.

Entre moltes aplicacions, onsortir.cat també compta amb una televisió en directe per Internet. La gran estrena serà la retransmissió en directe de la Patum, que es podrà veure a tot el món. Aquí i a la Xina, que diria aquell. (Per què encara no s'havia inventat quan molts de nosaltres féiem vida d'estudiant lluny de Berga?) Per anar fent proves, avui també podeu veure la presentació d'onsortir.cat en directe clicant aquí.