Intimitat

Intimitat està de gira i dissabte 3 de maig va fer parada a Berga. El Teatre Municipal, amb la coberta renovada després de les obres, estava mig ple o mig buit, depenent de com t'ho miris. La veritat és que va tenir una rebuda força freda.
L'obra ens presentala crisi personal d'un home (Xavier) que vol deixar la dona i els seus dos fills. Cansat de suportar la vida que ha portat fins ara, immers en una crisi existencial i professional i decidit a viure una vida diferent. Aquest personatge l'interpreta en Joel Joan. La temàtica és ben seriosa però, incomprensiblement per a mi, hi mesclen una sèrie l'elements humorístics que no hi acaben d'enquadrar.
El text és de l'autor anglo-paquistanès Hanif Kureishi. La seva publicació el 1998 va ser polèmica ja que la situació del protagonista coincidia força amb la situació personal de l'autor en aquell moment.
L'obra va acabar amb els actors sortint a saludar ni una vegada de més i amb la sensació de "està bé però".

1 comentari/s:

Anònim ha dit...

Jo em vaig sentir ben estafada! Des del meu punt de vista no puc dir ni "està bé però", no em va agradar gens ni mica, potser per la meva ignorància teatral que no li vaig saber trobar el què. Espero que la propera vegada que em passi per un teatre l'encerti més, perquè m'ha quedat un regust de boca d'allò més amarg...