Espai Kilian

Bellver de Cerdanya i Prullans han volgut homenatjar el jove atleta de Montellà i Martinet (Cerdanya) Kilian Jornet, campió del món i Europa de curses de muntanya, posant el seu nom a una nova cursa que ha celebrat la primera edició aquest diumenge 1 de juny. Es tracta de la I Cursa de Muntanya i I Mitja Marató de Bellver i Prullans - Espai Kilian. Jornet, de 20 anys, bat un récord darrere l'altre i pot marcar una època en aquest esport. Avui el Kilian també corria entre els 170 participants, però sense anar a competir. La setmana passada es va imposar en la famosa cursa de Zegama-Aizkorri.
Objectius complerts de sobres a la cursa "curta" de 24 km: l'11è a la classificació, amb un temps de 2 hores i 27 minuts. Era un recorregut molt ràpid, amb poc desnivell acumulat (700 m) i que donava per poder córrer i agafar ritme en la majoria de trams. El temps i la temperatura han estat perfectes. No ha plogut i no feia calor. En fi, una altra al sac.

8 comentari/s:

Lleïr Soler ha dit...

Felicitats! Molt bon resultat.

Anònim ha dit...

M'han dit que a l'últim km et va passar un "vòlidu". Tu volies seguir-lo, però no podies. Tu anaves molt ràpid, ell encara més. Quin espectacle! Les masses congregades a Bellver cridaven i xisclaven de plaer i felicitat. Estaven vivint el gran moment esportiu d'aquest segle XXI: la lluita pel 10è i l'11è lloc de la cursa Kilian Bellver.

Xavi ha dit...

Què cabron! Això que aquell que em va passar semblava un home gran: era ben calvu!

Xavi ha dit...

Gràcies Lleïr! A veure a quina cita coincidim.

Anònim ha dit...

Xavi, em sembla que et confons. Tu m'estàs parlant del Rili i el noi que et va passar era un jove elegant, esvelt, educat i guapot.

Jordi ha dit...

Em sembla que us confoneu tots dos. Corrieu en categories diferents. Consulteu la classificació per categories. Xavi Torrabadella segon classificat en veterans!!!!!!!!

Xavi ha dit...

I primer a la categoria de fumadors! A veure si vam sucar algun premi i no ens en vam adonar.

Anònim ha dit...

El Xavi és veteranu! El Xavi és veteranu! Felicitats: per ser un home gran, anaves força ràpid.

Xe, no et capfiquis amb l'edat: diuen que no és qüestió de números, sinó d'esperit.

Mira'm a mi: externament, sembla que en tingui 32. Al bar o jugant de futbol, em sento com si en tingués 19.