Feliu Ventura a la Font del Balç

Dins d'un cicle d'activitats d'estiu molt interessant, l'Associació Cultural de la Font del Balç va programar pel dijous 24 de juliol un concert del cantautor Feliu Ventura.
No m'atreviria a dir quanta gent hi havia. Molta. Centenars. Qui ho hagués dit fa uns anys, quan el de Xàtiva venia al Casal Panxo i el coneixíem quatre gats, que arribaria on és ara. La Font del Balç feia goig de veure. El públic esperava tranquilament des de la terrassa i amb força puntualitat el Feliu i el seu acompanyant a la guitarra (no era en Borja Penalba) van iniciar el concert. Va ser un concert tranquil i relaxat amb un públic nombrós, disgregat per la terrassa, poc participatiu (el lloc no ajudava a crear caliu) però receptiu.
La vida musical del Feliu crec que va arribar al seu punt més alt amb l'àlbum Barricades de paper i la posterior gira amb Lluís Llach Que no s'apague la llum. Els altres dos discos no estan al mateix nivell. Estels de tela és un treball primerenc amb temes molt senzills i no gaire treballats i Alfabets de futur, malgrat tenir algunes bones cançons, no m'agrada tant com el segon disc.
Sempre ve de gust escoltar bona música i molt millor si és en una terrassa a l'estiu i amb bona companyia.