1r Cross de Gironella

Aquest dissabte a la tarda s'ha disputat la segona prova de la IV Triangular de curses Baix Berguedà, el I Cross de Gironella. A dos quarts de 5 de la tarda s'ha donat la sortida a la Font del Balç. El recorregut era de 14,2 km i amb un desnivell positiu de 340 m, per tant una cursa ràpida.
Per diversos camins i corriols i acompanyats d'una fina pluja, enfilàvem els primers quilòmetres. El punt més alt era el Serrat dels Tres Hereus, al km.9. A partir d'aquí, es començava un ràpid descens fins a la Font del Balç. Les pluges de l'última setmana han fet que arribéssim amb els peus força enfangats.
El primer classificat, Albert Comellas (Club Atlètic Berga), ha arribat amb 59 minuts i 9 segons. Jo he arribat molt satisfet de la meva cursa. He pogut anar mantenint i augmentant el ritme en els últims quilòmetres fins a completar el recorregut amb 1:09:30.
La setmana vinent, dissabte de Setmana Santa, es disputa la tercera i última prova de la Triangular, un cross a Berga amb sortida i arribada al càmping Berga Resort.