Col.lecció de banderes

Eren gairebé totes en una caixa plegades i abandonades. Amb algun dit de pols. Només unes poques tenien la sort de lluïr públicament. Ara ja pengen totes.
Més de 60 banderes formen aquesta peculiar col.lecció familiar. Són banderes aonseguides al lloc d'origen per parents, amics i saludats. Concretament, 25 persones diferents hi han fet aportacions, de manera que cada bandera té una petita història al seu darrere, alguna ben curiosa. La més llarga fa 234 cm i la més petita 22x14. Però la millor mida és 100x70, aproximadament.
Posant ordre a la col.lecció m'he adonat que hi ha banderes de llocs exòtics com les Bahames i no hi ha ni la d'Andorra ni la de França. N'hi ha un parell de "repes". Si algú en fa col.lecció podem quedar per fer canvi de cromos.
La sala és gran. N'hi caben moltes més. Per tant, si ets en algun racó de món pensa amb la bandera!

Totes les banderes de la col.lecció:

2 comentari/s:

Marcel ha dit...

Per la d'Andorra, no t'hi preocupis. Ja te'n baixaré una d'aquí a uns dies... el Pax, si vol, que te'n baixi una de Sant Julià, que allò és com una república cantonera...

Col.leccionista ha dit...

Hola, he vist que col·lecciones banderes, jo també en faig col·lecció. Pots veure les meves al meu blog http://banderes.blogspot.com/

Salut.