Band of brothers

Band of brothers, traduïda com Hermanos de sangre, és una sèrie de televisió (2001) co-produïda per Steven Spielberg i Tom Hanks. Narra les històries de la companyia Easy, un batalló de l'Exèrcit dels Estats Units que va lluitar a Europa durant la II Guerra Mundial. La història es basa en la novel.la del mateix nom d'Stephen E. Ambrose, en els testimonis des supervivents, records de periodistes i cartes dels soldats. La companyia Easy era l'èlit de l'exèrcit i va acabar esdevenint una llegenda.
Són 10 episodis - dirigits per 10 directors diferents - d'una hora aproximada de durada cadascun. Tots els personatges de la minisèrie estan basats en personatges reals, alguns d'ells apareixen en el pròleg de cada episodi explicant les seves experiències.
Al cinema bèl.lic hi trobem grans pel.lícules. Apocalyse Now, Platoon, El cazador, La chaqueta metálica, La delgada línea roja, Salvar al soldado Ryan o les més noves del Clint Eastwood Cartas desde Iwo Jima i Banderas de nuestros padres. Si t'agraden totes aquestes, Band of brothers t'agradarà però multiplicat per 10. És com una llarga i meravellosa pel.lícula de 705 minuts.
Els creadors de Band of brothers estan preparant The Pacific, una altra superproducció del gènere bèl.lic però amb l'acció situada a les batalles del Pacífic. No hi ha data d'estrena però possiblement serà durant el 2009.

El primer capítol de Band of brothers:


1 comentari/s:

Xavi Llamas ha dit...

Ei, vaig llegir l'entrada,em va picar la curiositat, i ja he vist 2 capítols. M'han agradat molt!
Com que divendres fan els dos últims de Prison Break, podré seguir amb aquesta.