Maria Coma

Últimament, el panorama de la música catalana sembla haver revifat. Hi ha molts projectes interessants, d'una creativitat i originalitat sorprentents. Els Manel (aquests dies tocant a l'Argentina) en són l'exemple més clar. Fa una mica més d'un any que han aparegut al mapa i ara estan en boca de tothom per mèrits propis. Però també hi ha altres grups interessants com Els Amics de les Arts, Estanistlau Verdet, El petit de cal Eril o The Pepper Pots. L'última agradable sorpresa és Maria Coma.
La Maria, barcelonina d'arrels avianeses, és cantant, pianista i compositora. Acaba de treure Linòleum, el seu primer disc en solitari. Avís: no és un disc d'acords do la fa sol, rítmes quadrats i modulacions agradables. Pot agradar o no però no es pot negar que és autèntic, fresc i amb personalitat pròpia. Amb Pau Vallvé (Estanislau Verdet) ja havien fet el seu primer disc amb el projecte anomenat u_mä.
La Maria va començar tocant el piano i fent música clàssica. Malgrat només tenir 23 anys, fa temps que es dedica a això de la música. Ha fet de pianista o vocalista d'estudi, ha composat per cinema, televisió o publicitat i realitza diversos projectes audiovisuals.



2 comentari/s:

Balma ha dit...

no hi ha el botonet 'm'agrada', aquí a .blogspot?

Anna E. ha dit...

Sí senyor.