Paisatge sonor de la Patum

Ahir dissabte 21 de novembre es va presentar a Berga el Paisatge sonor de la Patum, un recull dels ambients sonors de la festa, des del dia de l’Ascensió fins al dilluns a la matinada. La sala de plens es va fer petita per acollir tot el públic que volia ser present a l'acte. En aquell petit espai hi havia la concentració més elevada d'intel.lectualitat berguedana que hagi vist mai. Allò presentat devia valdre la pena. Doncs sí.
El producte final de La Maixerina és excel.lent. La festa a través del seus sons. És un concepte tan abstracte que molts no sabríem com començar per explicar-ho. El Jordi Boixader i el Jordi Millan - amb la participació de molts col.laboradors - ho han aconseguit. És un projecte original i autèntic, fet amb rigorositat acadèmica i gran professionalitat. La preservació i divulgació del passat i present amb la tecnologia del futur.
Tant l'espai web com el DVD són magnífics. Quan comences a mirar i escoltar costa trobar el moment de deixar-ho. És el resultat de moltes hores, esforços i nervis. El resultat de la feina ben feta. Felicitats.


1 comentari/s:

Anna E. ha dit...

M'impressiona molt. M'encanta.