Cicle de muntanya i Barça

L’agrupació de entitats excursionistes de la comarca del Berguedà, CquiE (Centre Quitxalla Excursionista), CAG (Centre Alpí Gironella), i CEB (Club Esquí Berguedà), presenten la 27a edició del Cicle de Muntanya. Del 2 al 7 de març s'oferieix una setmana seguida de projeccions i xerrades al voltant del món de la muntanya, que es repartiran entre Puig-reig, Gironella i Berga.
En destaca la presència del reconegut alpinista navarrès Mikel Zabalza, col.laborador del programa de TVE Al filo de lo imposible, i l'ultrafondista Josef Ajram. Així i tot, el programa complet és interessant.
I tot això què té a veure amb el Barça? Doncs es veu que el Pep Guardiola va quedar impressionat al veure el reportatge que va emetre recentment Informe Robinson sobre el complicadíssim rescat d'Iñaki Ochoa de Olza, l'alpinista navarrès que va quedar atrapat a gairebé 8.000 m. Els fets van tenir lloc a l'Annapurna, el maig de 2008. El Pep ha agafat aquesta història com a exemple per transmetre al vestidor què ha de ser un equip.
Mikel Zabalza, que serà a Berga diumenge 7 de març, compta amb alguna aventura compartida amb Iñaki Ochoa de Olza. Serà interessant sentir-lo.
El reportatge (en tres parts):


1 comentari/s:

Xavi ha dit...

N'acaben de parlar al Tu diràs, de RAC1. Els jugadors van veure el reportatge abans del partit Barça-Málaga.