Misfits

Uns joves problemàtics arriben al centre on han de complir els treballs comunitaris que se'ls han assignat. Durant una estranya tempesta elèctrica, els 5 protagonistes reben uns misteriosos poders. No és un inici gaire original però es dóna un altre enfocament diferent i ple d'humor del gènere dels superherois. El plantejament de 5 adolescents amb problemes socials i un tutor em recorda molt al musical Què de fa uns mesos al Teatre Coliseum de Barcelona. Però només el plantejament inicial.
Misfits és una sèrie britànica que es va començar a emetre el 12 de novembres de 2009 al canal de televisió E4. Fins ara només se n'ha fet una temporada de 6 capítols. Segons diuen, els protagonistes de Misfits comparteixen característiques amb els de la sèrie Skins, també d'E4. La sèrie és britànica i es nota molt. Si fos americana els protagonistes tindrien superforça, llançarien superrajos laser i estarien salvant el món. Però no.
E4 és un canal de televisió adreçat bàsicament a un públic jove. Per això va a buscar el seu públic allà on és: a Internet. Han llançat una forta campanya per Tumblr, Twitter, YouTube i Facebook, i ja s'estan plantjant un comic.
Cal destacar la selecció dels temes musicals que sonen. Acurada selecció que empasta perfectament amb el desenvolupament de l'acció. Fins i tot hi ha qui ha recollit totes les cançons en una llista d'Spotify.
A veure com arranca la 2a temporada. La 1a val molt la pena: desacomplexada, fresca i diferent. Jo hi he rigut força. No és una altra sèrie de superherois.
El 1r capítol: