Pop ràpid

Els gafapastes a la tele. Aquesta sèrie la fan al 33 però acabareu abans si aneu directament a Internet. Porten 4 capítols emesos i té alguns aspectes que estan bé. Va sobre urbanites amb Iphone, tios guais que estan in, que porten jerseis vintage o frikis, van a bars de gintònics on poden triar entre 36 ginebres diferents i són superfans de grups raros.
Dirigida i escrita per Marc Crehuet, la sèrie gira al voltant de les històries del Fede i l'Albert, els components de The Frederics, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en el món de la música. En aquest sentit, música independent, humor i modernitat es barregen entre els ingredients d'aquesta 'sitcom' de 13 capítols, interpretada per Francesc Ferrer i Alain Hernández. S'agraeix que els actors no siguin els de sempre (estil Ventdelplà, Ermessenda, Infidels & Cia).
Integrades en cada capítol hi ha dues actuacions de grups o solistes de casa nostra. Una cosa semblant al que feia a Els joves. The New Raemon, Maria Coma, Mazoni, Sanjosex, Mishima o Love of lesbian són alguns dels artistes que van passant per Pop ràpid.