Berga-Rasos-Berga

No estava previst però ahir sopant em vaig acabar d'animar a tornar a fer la clàssica Berga-Rasos-Berga. Potser és la caminada-cursa que he fet més vegades (4?). No ho recordo. No sóc un malalt de les estadístiques.
La Berga-Rasos-Berga és una marxa no competitiva organitzada pel centenari Club Esquí Berguedà. Uns 250 participants han pres la sortida d'aquesta 13a edició de la marxa de 25 km. Tenint en compte que la setmana passada es va celebrar la Marató de Muntanya i la Cursa d'Alta Muntanya amb recorreguts molt similars, penso que el número de participants és molt destacable.
Personalment, he baixat de les 4 hores, em sembla. Vaig sense rellotge i no sé què ha passat amb el cronòmetre oficial. En fi, m'és igual. Ara escric això amb gel a la planta del meu peu. Demà ja m'ho trobaré. Xavi, vés fent.
Aquesta és la ruta del 2010. Amb un cop d'ull per sobre, diria que no hi ha hagut modificacions importants.

2 comentari/s:

Aleix ha dit...

No competitiva... així deu ser que els de davant s'afanyaven tant perquè tenien tard. Qualsevol cursa deu ser competitiva per definició, no?

Xavi ha dit...

El Club Esquí la planteja com una marxa/caminada per rememorar els temps en què els berguedans anaven als Rasos a peu. Des de l'organització no parlen de cursa.
Això no vol dir que hi hagi qui s'ho agafi competitivament.
Potser hauria d'haver escrit "La Berga-Rasos-Berga és una marxa no tant competitiva com altres"