Tweets protegits

En la configuració del compte, Twitter et dóna la possibilitat de protegir el que escrius de manera que només els seguidors que has acceptat - prèvia sol.licitud - puguin veure els teus tweets. Un 10% dels usuaris de Twitter opten per aquesta opció en la configuració.
Si protegeixes els teus tweets (poses el candau al teu compte) és perquè vols controlar qui llegeix el què escrius, aprovant els nous seguidors que t'hagin sol.licitat seguir-te. Llavors has de saber que:
    - Si qualsevol usuari fa una cerca dins de Twitter tampoc no apareixes en els resultats.
    - Si t'inclouen en una llista pública (com la que hi ha al lateral dret d'aquest bloc) el que escrius no hi apareix.
    - No té massa sentit que et retweetegin. Igualment només els seguidors que hagis acceptat veuran el RT.
    - No té cap sentit que utilitzis hashtags (#elquesigui). No entra en els filtratges globals per etiqueta. Protegir els tweets i utilitzar hashtags és una enorme incoherència.
    - Promocionar el teu perfil de Twitter a altres llocs d'internet (Facebook, blogs...) també és incoherent, entenent que només vols que uns quants et segueixin.
Personalment, penso que la filosofia de Twitter és precisament obrir-lo al món i no blindar-lo només a aquells qui tries. Per fer això, hi ha altres xarxes socials. Però no és la meva intenció convèncer ningú perquè cadascú utilitza Twitter com vol. No hi ha una manera correcta i una d'incorrecta. Tanmateix, hi ha certs comportaments que em sorprenen i sí que convindria una mica més de coherència i coneixement de l'eina, en alguns casos.