Cursa de Casserres 2012

Primera de les 3 curses de la Triangular de Curses del Berguedà, tres proves de mitja distància per començar a preparar la temporada, organitzades per l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà.
A 2/4 de 10, uns 120 corredors (més de la meitat del club organitzador) preníem la sortida des de la Plaça Santa Maria per fer els 15,6 km del recorregut. Temps ideal: fresqueta al sortir, gens de vent i sol que ha anat escalfant progressivament. Recorregut una mica trencacames però sense baixades ni pujades gaire llargues ni tècniques. Circuit molt ràpid. Els primers han baixat de l'hora i deu minuts. Qui ha guanyat? Tots de casa. Guanyador masculí: Dani Tristany. Guanyadora femenina: Rosa Valls, que continua en bona forma després de fer una magnífica temporada el 2011.
Personalment, 1 hora i 32 minuts. Per allà al mig. Molt bé. Sense excuses. Als 2/3 de cursa he pogut canviar de ritme per acabar gastant-t'ho tot. Tindré agulletes uns setmana seguida però ja sé que és el preu que he de pagar per la falta d'entrenament.
Ah, i de regalu ens han donat uns llagurts de Fontirons que fan venir salivera. Ja n'estic fart de samarretes i altres complements de roba que n'aprofites un de cada deu.