Natxo Tarrés & The Wireless a Berga

En el 30è aniversari de la mort de Bob Marley, el manresà Natxo Tarrés ha reunit una banda amb experimentats músics provinents de grups com Macaco o Gossos, amb l'objectiu de fer una relectura lliure dels cèlebres temes del rei del reggae. Amb aquesta nova visió, el Natxo i els Wireless pretenen apropar la poesia i trajectòria de Bob Marley al gran públic, més enllà dels qui ja coneixen i admiren de fa temps el músic més universal. 
Berga necessita un espai polivalent de capacitat mitjana per portar a escena concerts d'aquest tipus. Mentre no sigui possible, hem d'anar a espectacles amb la platea mig plena/mig buida i amb l'amfiteatre desert. El Teatre Municipal s'omple dues o tres vegades l'any. No és fàcil que les 761 localitats (490 a platea i 271 a l'amfiteatre) estiguin ocupades.
Dissabte 10 de març, a Berga. El concert, molt bé. Algunes versions més encertades que altres. Em va agrada Jammin' i hi vaig trobar a faltar Stir it up. Va a gustos. Els comentaris ultrahippies entre cançó i cançó tampoc no són del meu estil però van amb l'espectacle.