Els Pastorets de Granollers

Continuant el tour dels darrers anys, toca Granollers. La llista comença a ser llarga: Mataró, L'Ametlla de Merola, Calaf, Sabadell, Girona, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Manresa.
El Teatre Auditori de Granollers fa patxoca. Inaugurat el febrer de 2002. 700 butaques.
Després de 10 anys sota la direcció de Txell Roda, el seu germà Frederic n'ha agafat el relleu aquest 2012. Recupera escenes de Getsè i potencia els mitjans audiovisuals. 
2 hores i 30 minuts amb entreacte inclòs. Durada acceptable si ho comparem amb les maratons inacabables que són la majoria de Pastorets. Una versió gens ensucrada del conegut text de Folch i Torres. Uns dimonis estil Laberinto del Fauno. Molts nens damunt l'escenari i bones escenes de conjunt. Els Xics de Granollers també participen a l'espectacle. El vestuari d'Amadeu Ferrer (el mateix que va fer el vestuari dels Pastorets de Berga) dóna personalitat a l'espectacle i no deixa indiferent. La Marta i el Jeremies són molt apallassats, en el bon sentit. M'ha agradat aquest Jeremies tan Tortell Poltrona i amb un toc de Charlie Rivel.
Bona tarda a Granollers. I gràcies a la família de la fila del darrere que no han estat ni dos minuts sense comentar en veu no baixa tot el que passava a escena.