13a Cursa de Sant Silvestre

Això de sortir a pasturar per Berga el dia de l'Home dels Nassos comença a tenir una mica d'història. Espero que el Mossèn Armengou del 2012 anoti totes les anècdotes al seu dietari i els berguedans del s.XXII llegeixin que els seus avantpassats eren tan estranys que acomiadaven l'any corrent pels carrers. Corren, corren pels carrers, corren. Em diuen pel pinganillu que l'Artemi ja havia organitzat alguna cursa en temps de l'ABI (1987-1991). Ho podem confirmar, central de dades?
Efectivament, la 13a edició de la Cursa Sant Silvestre. Organitzada pel Club Atlètic Berga i batent tots els rècords de participació aquest 2012: 1000 participants entre quitxalla i gamarussos. Efectivament, un circuït que s'ha consolidat en els útlims anys: Fonts del Vall, Bomberus, la Canya, Cal Tonillo, Supeco Vell, Terraplè, la Barca, Institut i Vall amunt fins a Cal Bover.
Amb fascitis plantar i amb l'isquiotibial recuperant-se d'un trencament. Cada any més rovellat i atropellat. Tanmateix no hay dolor. Jo allà, dempeus altra vegada, a la línia de sortida complint antics rituals que esdevenen tradicions. La tarda del 31.
Tan córrer per no atrapar res.