Uns Pastorets Infantils

Aquest dissabte i diumenge s'han fet les dues representacions de Uns Pastorets Infantils al Teatre Municipal de Berga. Més d'un centenar de nens i nens a l'escenari i desenes de joves monitors del Grup Colònies a Borredà organitzant-ho i controlant-ho tot.
Aquest any jo no m'hi he implicat com ho havia fet. I m'ha agradat veure com altres agafen responsabilitats. Tanmateix he posat el meu granet de sorra a les dues representacions. El millor moment és quan tots els petits actors, al final de l'obra, van apareixent ordenadament a l'escenari per saludar. Haendel sonant de fons. Els monitors als laterals mirant embadalits els infants que han assajat i ajudat durant setmanes i les famílies a platea amb ulls només per l'estel de casa. Final d'una feina ben feta. I jo mirant-m'ho i assaborint-ho.
El que queda és que n'acabis content i la memòria (sàvia i selectiva com sempre) s'encarrega d'esborrar les petites enrabiades o si aquell no s'ha sentit prou quan deia el paper o si aquell altre s'ha equivocat en un pas del ball. Amb una valoració general positiva, hi ha Pastorets Infantils per anys.

3 comentari/s:

Anònim ha dit...

Crec que el millor moment comença amb la sortida dels reis d'Orient del darrera, un cop s'han obert les cortines del portal!
És un moment de llagrameta, pels que ens emocionen aquestes coses!
Sí! Pastorets Infantils per molts anys!

Anònim ha dit...

La notícia al 3cat24.cat:
http://www.3cat24.cat/noticia/239840

KOPINI ha dit...

La meva filla ha fet dos personatges i està contentíssima amb vosaltres ... moltes gràcies... Pastorets Infantils Per molts i molts anys !!!!!!