Lost.SI Lost.NO

Al món hi ha dues classes de persones: els que miren Lost i els que no. Probablement acabo de dir una immensa tonteria però queda contundent. I m'agrada com sona.
Aquesta sèrie enganxa de veritat. És difícil (impossible?) començar-la a mirar des del principi i que no et desperti interès. Planteja interrogants i misteris de manera brillant i el ritme narratiu és excel.lent. D'una història que, en principi, el plantejament és força vulgar (accident d'avió i uns quants supervivents en una illa deserta) se n'acaba creant tot un mite al seu voltant. No serà tant, deveu pensar. Mireu-vos les 3 primeres temporades i jutgeu.
Per seguir Lost és impossible fiar-vos de TVE, que pitjor no ho podia fer. S'han de recórrer a altres mitjans com comprar els DVD o fer el pirata per Internet.
El 31 de gener es va començar emetre la 4a temporada als USA. Els dos primers capítols són igual o millors que els de les temporades anteriors. De moment, el nivell es manté o augmenta! El mèrit de mantenir el llistó tan alt durant tan temps és innegable.
El tràiler de la 4a temporada:


1 comentari/s:

Anònim ha dit...

LOST.SI


No sóc un superfan però si comparem LOST amb guions del tipus Zoo, Cinco Hermanos i "Al Salir de classe"...

Sergi