Berga-Rasos-Berga

Diumenge. 7 del matí. Plaça Font del Ros. Comença la 10a. edició de la caminada de 30 km. Berga-Rasos-Berga, organitzada pel Club Esquí Berguedà. També fa 100 anys que els primers esquiadors van fer unes baixades als Rasos de Peguera, el primer lloc de Catalunya on es va practicar l'esquí.
El recorregut consta de 30 km i el de la Cursa de 24 km - que es fa conjuntament amb la Marató de Muntanya de Berga - se li assembla molt. Es puja a La Figuerassa, Corbera, Cal Déu, Tagast, els Rasets, el Padró, el Sant Crist (aparcament dels Rasos on hi ha l'esmorzar), es baixa pels Porxos, Pla de Campllong pel costat del Pi de les Tres Branques, Queralt, Sant Pere de Madrona i Berga.
La Berga-Rasos-Berga encara conserva l'encant d'una caminada i, tot i que hi ha corredors que van a competir i "a fer temps", molts dels participants aprofiten per passar un bon matí d'esport i quilòmetres. I avui feia el dia perfecte per voltar pels meravellosos paisatges del nord de Berga: sol i sense calor. Una mica més de 4 hores caminant per enmig de boscos i prats verdíssims després de les últimes pluges.

1 comentari/s:

Lleïr Soler ha dit...

Jo sóc dels que he anat a córrer però avui realment ha sigut un gran dia per caminar o córrer per aquí dalt.
Records!