Prison Break

Prison Break és una sèrie de televisió dramàtica dels EEUU que va estrenar la cadena Fox el 2005. Un home és sentenciat a pena de mort per un crim que no va cometre i el seu germà elabora un pla per salvar-lo.
Continuo cercant una sèrie que m'atrapi una mica del que em va atrapar Lost. Ja he fet un tast de The Sopranos, també he passat per 24 i ara és el torn de Prison Break.
La primera temporada consta de 22 episodis. Lincoln Burrows és acusat d'assassinar el germà de la vicepresidenta dels EEUU. Lincoln ho nega però és sentenciat a mort i enviat a Fox River per complir-hi la condemna fins al dia de l'execució. Michael Scofield, germà petit de Lincoln, està convençut de la innocència del seu germà. Atraca un banc i es deixa agafar per portar a terme el pla per alliberar Lincoln. A la presó haurà de superar molts obstacles. Mentrestant, fora de la presó, Veronica Donovan, amiga de la infància dels germans, fa tot el possible per aclarir la conspiració que va sentenciar Lincoln. Uns agents secrets fan el possible per entorpir la feina de Veronica.
Una sèrie molt interessant i entretinguda. D'aquelles que acabes un capítol i te'n poses un altre. Ja està en marxa la 4a temporada. De moment, em miraré tota la primera. Molt recomanable.

1 comentari/s:

Anònim ha dit...

Es veu que la tercera i la cuarta temporada baixen d'intensitat.

Això van dir a RAC1