Què

Cinc joves menors d'edat amb causes obertes amb la justícia, ingressen en un programa de consciensació de valors mentre esperen una sentència ferma del jutge.
L'encarregat de dirigir aquest programa és en Josep (Ivan Labanda), el tutor, que s'enfronta a la seva primera experiència com a responsable d'un grup d'aquestes característiques.
Un espectacle on els personatges busquen la llibertat, l'amor, l'amistat, i una segona oportunitat.
Què, és un espectacle musical amb text i música inèdita, basat amb una idea absolutament original. Què, és comèdia, vitalitat, és música i crítica.
La música és de Manu Guix i la direcció va a càrrec d'Àngel Llàcer. El repartiment és el format per gent molt jove i amb no massa experiència. Però sobrada de qualitat. Són Carla Gaya, Roger Berruezo, Mariona Castillo, Marc Pociello, Ivan Labanda i José Luis Cortés.
El gran mèrit d'aquest musical és que està fet del no res. La història, les cançons, el text, el vestuari, l'escenografia, etc. Tot és original i creat expressament per l'obra. La demostració que al nostre país també sabem fer musicals de nivell. Costa omplir l'escenari i aguantar el ritme amb només 6 actors i hi vaig trobar a faltar unes coreografies una mica més treballades. Però altres qualitats compensen aquesta mancances. Sobretot les cançons.


1 comentari/s:

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt